← Назад
13 Мая 2020
203
13.05.2020 - Огляд кращих новинок року, щорічні премії Red Dot Design Awards визнані однією з найпрестижніших дизайнерських нагород в світі. І в категорії «Дизайн продуктів», яка гаряче оскаржується, конкурують кращі світові бренди.

Від моди до побутової електроніки, транспортних засобів, медичних технологій, дизайну меблів і багато чого іншого, нагороди оцінюються не тільки за їх естетику дизайну, але і за вибрані матеріали, рівень майстерності виготовлення, структуру поверхні, ергономіку і загальну функціональність.
 
З появою серії BRABUS Shadow 900 нагорода Red Dot Award 2020 на категорії «Дизайн продукту» стала останнім довгоочікуваним досягненням для BRABUS Marine, спільного виробничого альянсу, створеного між німецьким виробником високопродуктивних автомобілів класу люкс, групою BRABUS і фінським виробником човнів.  Axopar Boats.
  
На відміну від часто «одностороннього» підходу морської галузі до розробки нового дизайну, підхід, прийнятий для серії BRABUS Shadow 900, був порушенням і скасуванням нормальних правил і узгоджених норм.

Відповідальність була не просто відокремленої роботою будь-якого окремого дизайнера. Більше співпраці декількох дизайнерів, бізнес-стратегів, військово-морських архітекторів, інженерів - людей з різними навичками і досвідом, але все з твердим розумінням ринку і продукту.
Говорячи про перемогу в Red Dot Award, Аксопар і директор по креативним та інноваційним розробкам BRABUS Marine Ян-Ерік Віітала пояснили більше, сказавши: «Наш підхід - це новий спосіб роботи в галузі. Використовуючи наше мислення «загальна платформа», дизайн серії Shadow 900 став результатом чотирьох унікальних вечірок, а саме: Axopar Boats, BRABUS, BRABUS Marine і дизайнерське агентство Navia спільно беруть участь і, отже, спільно проектують ». 

 Керівник Navia з проектування яхт Яркко Ямсен додав: «Коли ми збираємося на семінари та зустрічі, ми відчуваємо щире хвилювання, інновації та натхнення. Ми використовуємо інструменти імерсивні дизайну, такі як масштабування 1: 1, створення прототипів і змішану реальність з технологією комп'ютерних ігрових движків, щоб всі були в захваті, натхнені і глибоко залучені в процес обговорення і прийняття рішень ».
  
Висловивши своє задоволення від отримання нагороди, генеральний директор BRABUS Group Костянтин Бушманн сказав: «Міжнародний авторитет, отриманий за отримання нагороди Red Dot Design Award, підтверджує, що BRABUS Shadow 900 - це видатний продукт, наповнений небаченими раніше інноваціями, такими як дивовижний фронт. Двері каюти Gullwing і грамотне використання внутрішнього і зовнішнього простору палуби; Об'єднана компетенція компанії Axopar, Navia і нашої власної команди з інженерного проектування виконала дійсно чудову роботу, створивши унікальну високопродуктивну ультра-розкішну «суперкабу».
 
  З 23 червня 2020 року по 31 травня 2021 року в Музеї дизайну Red Dot в Ессені пройдуть дві виставки, пов'язані з нагородами, а саме «Віхи в сучасному дизайні» і «Дизайн на сцені», де модель в масштабі 1:15 BRABUS Shadow 900 буде на постійній експозиції.

THE PRESTIGIOUS RED DOT AWARD

Розробка та підтримка сайту "Сергей Ивасюк" Brabus
Зателефонуйте нам!
Личный кабинет
Вам буде доступний розділ інструкції.
Ваш логин
Ваш пароль
Працюємо для Вас з Пн-Пт 10:00 до 19:00 (Сб-Нд вихідний)
Питання щодо вирішення