← Назад
22 Сентября 2021
176
Коли світи стикаються - ми раді представити наше останнє незвичайне партнерство в сегменті розкоші і високих технологій! Разом зі всесвітньо відомим виробником годинників Panerai ми святкуємо прем'єру абсолютно нових автоматичних наручних годинників-скелетоніст. Натхненний дизайном і міццю повністю обладнаних човнів для денного відпочинку "Shadow Black Ops": Panerai Submersible S BRABUS Black Ops Edition.
«Коли ми говоримо про партнерство, мова йде не тільки про логотип; він поширюється на найвищі рівні і до найдрібніших деталей. Ми пропонуємо один одному додаткові навички та синергію з точки зору продуктів, продажів і ключових ринків. Ідеї, матеріали і технології наших брендів стануть засобом розробки концепцій, які будуть одночасно революційними і вражаючими. Всі ці елементи будуть об'єднані для створення результатів і підвищення цінності на благо наших клієнтів з точки зору обслуговування, роздрібних концепцій і калібрів ». - Генеральний директор Panerai Жан-Марк Понрю.

Після більш ніж трирічного періоду розробки ці ексклюзивні годинники доступні обмеженим тиражем всього в 100 екземплярів. Модель Panerai Submersible S BRABUS Black Ops Edition була задумана на основі загальної пристрасті до морського світу і втілена в життя як данину поваги глибоким корінням обох брендів в області технологій і майстерності. Результат відрізняється бездоганною міцністю і вражає своїм характерним стилем. Інтеграція нашої типової кольорової палітри BRABUS - сірого, чорного і червоного - поєднується з двома лініями продуктів, підкресленими яскравим корпусом годин Carbotech, який завершує виключно спортивний дизайн.

«Якщо поставити поруч, схожість в мові дизайну і загальному характері Panerai Submersible і лінійки прогулянкових катерів BRABUS Marine очевидно і разюче. Обидва створені, щоб бути функціональними і стильними інструментами для життя в морському середовищі, і тому така комбінація має сенс ". - Генеральний директор BRABUS Костянтин Бушманн

Будьте впевнені, цей єдиний у своєму роді механізм не тільки притягує погляд, але і завдяки своїй легкій і водонепроникної конструкції не тільки авантюрний, але і розкішний. Модель Panerai Submersible S BRABUS Black Ops Edition, створена з використанням тільки високоякісних матеріалів, створена для комфортного носіння на хвилях. Обов'язково для колекціонерів, дайверів і любителів гострих відчуттів. Вас чекають пригоди - готові?
Розробка та підтримка сайту "Сергей Ивасюк" Brabus
Зателефонуйте нам!
Личный кабинет
Вам буде доступний розділ інструкції.
Ваш логин
Ваш пароль
Працюємо для Вас з Пн-Пт 10:00 до 19:00 (Сб-Нд вихідний)
Питання щодо вирішення