BRABUS 900 XLP "ОДИН З ДЕСЯТИ" - СИЛЬНІШЕ, НІЖ КОЛИ-НЕБО

Ultimate Go-Anywhere Pickup - з новим BRABUS 900 XLP "One of Ten" ми даємо BRABUS XLP більше потужності, ніж будь-коли раніше. Це більше, ніж суперкар. Це кульмінація сучасної всюдихідної елегантності. Нове бачення продуктивності та впевненості на найвищому рівні, що характеризується безкомпромісною позашляховою майстерністю, що захоплює дух розкішшю та необмеженим задоволенням від водіння. Створений на базі Mercedes-AMG G 63, BRABUS 900 XLP був спеціально розроблений для вирішення будь-яких завдань на дорозі та поза нею.

Унікальний характер BRABUS 900 XLP "One of Ten" визначається нашим фірмовим дизайном екстер'єру Widestar, який був спеціально розроблений, щоб надати пригодницькому пікапа відмінний вигляд. Ексклюзивно перероблений з унікальним фірмовим забарвленням BRABUS "Rocket Grey" для особливо проникливого зовнішнього вигляду, тонко підкресленого винятковою увагою до деталей. Карбонові елементи обробки підкреслюють дуже спортивні властивості пікапа. Функції серії Adventure XLP, що повторюються, такі як посилена передня тросова лебідка і конфігурація багажника на даху, а також вітровий дефлектор з видимого вуглецю з чотирма додатковими світлодіодними фарами, розширюють позашляхові можливості BRABUS 900 XLP і роблять кожен тур по бездоріжжю.

Також вперше в історії BRABUS XLP BRABUS 900 XLP "One of Ten" оснащений абсолютно новими 22-дюймовими кованими колесами BRABUS Monoblock Z/HD для максимального використання на бездоріжжі. Сучасні виробничі процеси, характерне оздоблення «Gunmetal Black» та червоні смужки надають звукознімач приголомшливий зовнішній вигляд, посилений оптимальною міцністю. Шкіряний дизайн «Mondial Black», вишуканий до найдрібніших деталей, вражає своєю бездоганною майстерністю, яка була нанесена за допомогою спеціальної ромбовидної прострочки BRABUS та точної перфорації на сидіннях, елементах оздоблення та килимках, які також оббиті. з найкращою шкірою. Шкіра прикрашена окантовкою кольору Jet Black і відповідним чорним рядком. Яскрава глазур «Rocket Red» прикрашає понад 206 окремих елементів кабіни, включаючи декоративні планки, ручки, перемикачі, кришки динаміків та вентиляційні отвори, та забезпечує захоплюючий контраст.

BRABUS 900 XLP «ОДИН З ДЕСЯТІ» - на базі Mercedes-AMG G 63. Витрата - міський 19,2 л/100км | за містом 13,3 л/100 км | змішаний 15,5л/100 км | Викиди CO2 353 г/км | Клас ефективності G * обмежений електронікою до 1050 Нм

Переглянути зараз: