BRABUS X PANERAI ЧАСТИНА 3

Готові до пригод? Першокласне портфоліо співпраці BRABUS x Panerai розширено новим Panerai Submersible S BRABUS Experience Edition. Абсолютно новий, дуже ексклюзивний годинник, який пропонує своїм власникам повний досвід BRABUS x Panerai завдяки його вражаючому, безпомилковому дизайну та непохитній надійності, наближаючи їх до події ближче, ніж будь-коли раніше.

Panerai Submersible S BRABUS Experience Edition, лише 22 екземпляри з яких доступні в усьому світі, має 47-міліметровий корпус із Carbotech™, легкого композиту на основі вуглецевого волокна темного мармурового кольору та високої корозійної стійкості. Червоний, характерний колір бренду BRABUS, підкреслює весь дизайн. Відтінок можна знайти на стрілках, оновленому дизайні, прогумованій заводній головці, 15-хвилинному індикаторі на безелі, індикаторі am/pm і малому секундному циферблаті, що підкреслює інтенсивну співпрацю між двома брендами. Червоні фірмові смуги, що перетинають віконце дати, представляють типовий візерунок BRABUS, який можна знайти на решітці радіатора деяких суперкарів BRABUS, тоді як крапки на чорному та червоному перфорованому двоматеріальному ремінці з телячої шкіри утворюють візерунок, що нагадує візерунок в салонах Masterpiece, що виготовляються. шорно-сідельною майстернею BRABUS у Боттропі, Німеччина. Другий ремінець sporttech також входить до комплекту поставки. Логотип BRABUS можна побачити на пластині механізму як завершальне оздоблення.

На додаток до ексклюзивного годинника, власники Panerai Submersible S BRABUS Experience Edition запрошуються здійснити пригодницьку подорож, яка ґрунтується на видатному морському та механічному досвіді обох брендів. Багатоденна подорож Середземномор’ям поєднує в собі стрімкі дії з першокласним розміщенням, вишуканими ресторанами та культурними враженнями, які стимулюють усі почуття. Загалом, подорож продемонструє природний симбіоз між світом розкоші BRABUS Masterpiece на найвищому рівні та вишуканістю швейцарського виробника годинників з італійським дизайном Panerai.

Переглянути зараз: