КОЛЕКЦІЯ BRABUS X JOBE 2023

Літо на порозі! Четверта колекція одягу та аксесуарів, розроблена у співпраці з Jobe, офіційно представлена. Вона пропонує стиль і стандарти безпеки на найвищому рівні і таким чином знову незабутню пригоду на воді. Відкрийте для себе нову колекцію BRABUS x Jobe Shadow 2023.

Пакет Shadow Scout Towable Package 2P BRABUS x Jobe Shadow Scout Towable Package 2P поєднує досвід Jobe з класичною якістю BRABUS. Створений для викиду адреналіну, як ніхто інший, цей буксирний автомобіль витримає будь-що. Він має вишукане брендування та елегантний, характерний візерунок, який підкреслюється типовою для BRABUS увагою до деталей. Shadow Scout Towable, що вміщує до двох осіб, виготовлено з високоміцної комбінації нейлону, неопрену та ПВХ для комфортного перебування за човном. Shadow Fragment Vest | жінки і чоловіки Лімітований рятувальний жилет BRABUS x Jobe Shadow Fragment для жінок і чоловіків пропонує повний трифект з точки зору комфорту, стилю та безпеки. Ця жилетка була розроблена, щоб доповнити весь асортимент Shadow - доповнена характерним стильним малюнком всередині! Дискретні панелі з пінопласту в поєднанні з м’якою та гнучкою тканиною Supreme Stretch пропонують власникам максимальну свободу рухів, а сертифікація 50N ISO гарантує, що ви завжди залишаєтеся на воді. D-подібні кільця забезпечують додаткову безпеку під час керування човном або перегонів на PWC. Вони розроблені відповідно до філософії Jobe "Perfect Fit" і доступні у великих розмірах. Такий зручний, що ви забудете, що носите його. Пакет Shadow 11.6 Adventure SUP Limited Edition BRABUS x Jobe 11.6 Adventure SUP Limited Edition Package — це наступний крок у майбутнє веслування на дошці стоячи. Фахівці Jobe інтегрували спеціальну карбонову прокладку в поручні дошки, створюючи вигляд, якого ніколи раніше не бачили. Він характеризується відмінною якістю шару та безпекою, що гарантується новітньою технологією Heat Bonded. Прошивка X-Drop забезпечує максимальну жорсткість, а такі додаткові елементи, як карбонове весло та електричний насос, забезпечують усі переваги, необхідні для незабутнього дня на хвилях.

Нова колекція розширюється минулорічним пакетом Shadow Wakeboard і Shadow Seascooter Package. Вейкборд розроблений для гострих відчуттів і має посилену карбоном верхню частину та основу, що забезпечує максимальну міцність, контроль та унікальний вигляд. Досліджуйте глибини до 30 метрів за допомогою самоплаваючого морського самоката з електричним приводом. Обидва предмети колекції переосмислюють розваги над і під поверхнею води та запрошують вас до морських пригод.