BRABUS BUSINESS SPORT & EXECUTIVE LOUNGE

BRABUS China представляє нову серію Business Vans з двома різними пакетами кузова, ексклюзивним дизайном коліс і вражаючим інтер’єром BRABUS MASTERPIECE – BRABUS Business Sport і Executive Lounge, засновані на Mercedes-Benz V 260 L (бензиновий двигун). Цей проект очолює BRABUS Німеччина та був розроблений для китайського ринку, щоб відповідати вимогам високоякісних бізнес-фургонів.

Для задоволення особистих смаків клієнта пропонуються два різних пакети кузова. Наші клієнти мають вибір між типовим спортивним стилем BRABUS із чорним пакетом кузовів і спортивними 19-дюймовими моноблоковими дисками Z у червоно-чорному дизайні та розкішним дизайном, який включає повний хромований пакет у поєднанні зі спеціально розробленим 19-дюймовим моноблоком M колісні диски, що збігаються з керамічним поліруванням для розкішного вигляду автомобіля. Бензиновий двигун Mercedes M274, потужність якого збільшена завдяки модернізації BRABUS B25 до 180 кВт / 245 к.с. і максимального крутного моменту 375 Нм, забезпечує чудову продуктивність, що робить його найпотужнішим автомобілем у цьому сегменті продуктів. Ми плануємо поставляти на китайський ринок обмежений тираж у 100 одиниць на рік у перший рік і збільшити кількість і можливості налаштування з другого року.

Салон автомобіля повністю покритий шкірою BRABUS Mastik і алькантарою/Dinamica на даху. Версія Sport представлена ​​в поєднанні чорного/сірого з червоними орнаментами, тоді як Executive Lounge має поєднання бежевого/коричневого для розкішного вигляду. Дві типові стібки BRABUS, стьобання «Crest» і «Sea shell», були вибрані, щоб відповідати різним дизайнам інтер’єру. Їх можна знайти не тільки в сидіннях, але і в дверних панелях, підлокітнику, центральній консолі та різних інших частинах салону. Задні сидіння водія, як другий, так і третій ряд, є спільною розробкою BRABUS і YanFeng Adient, одного з головних гравців на ринку OEM-сидінь. Усі чотири сидіння пропонують повні функції підігріву, охолодження та масажу, тоді як два сидіння другого ряду також пропонують додаткові функції, такі як висувна підставка для ніг, регульована жорсткість подушки сидіння та додаткові підголівники, що висуваються в сторони, пропонуючи пасажирам спокійну поїздку на роботу або роботу. на шосе. Крім того, доступний VIP-пакет для верхової їзди, який включає набір подушок для спинки та вікендер, обидва оздоблені тією ж шкірою, що й салон. У пакет також входить ковдра з чистої вовни в тій самій колірній комбінації, яка підходить до салону автомобіля. Індивідуальний VIP Riding Package доступний виключно для обох версій.

BRABUS BUSINESS VAN B25 - на базі Mercedes-Benz V260 L Витрата - місто 12,5 л/100 км, поза містом 7,9 л/100 км, змішаний 9,1 л/100 км, викиди CO2: 117 г/км, клас ефективності D

Переглянути зараз: