BRABUS 800 4X4² STEALTH GREEN - НА ОСНОВІ MERCEDES-AMG G 63 4X4²

Неперевершене поєднання пригод та елегантності. Базований на платформі Mercedes-AMG G 63 4x4² із захоплюючим вау-фактором за 1 секунду, цей ексклюзивний розкішний позашляховик завершує трилогію BRABUS Stealth Green разом із суперчовном BRABUS SHADOW 900 STEALTH GREEN SIGNATURE EDITION і PANERAI SUBMERSIBLE S BRABUS VERDE. ВІЙСЬКОВЕ ВИДАННЯ.<br> Спереду концепт Adventure характеризується спеціально виготовленим фартухом BRABUS із вбудованим захистом днища з карбону, світлодіодними габаритними вогнями та тросовою лебідкою з тяговою силою 4500 кілограмів. Карбонова решітка радіатора з логотипом BRABUS зі світлодіодним підсвічуванням і двома фірмовими смугами Stealth Green, а також карбоновий купол BRABUS на капоті розставляють додаткові акценти в унікальній передній частині суперкара.

Serem BRABUS 800 4x4² Stealth Green є 4,0-літровий двигун V8, який оснащений високопродуктивними бітурбованими зарядними пристроями BRABUS і генерує 800 к.с. із потужною потужністю 5,88 кВт. З моїм BRABUS 800 Stealth Green він розганяється до 100 км/рік за 4,6 секунди до максимуму 210 км/год. Його крутний момент у 1000 Нм ідеально гармонує з дев'ятиступінчастою максимальною автоматичною коробкою передач, яку можна перемикати автоматично або вручну – залежно від уподібнення водія за допомогою карбонових перемикачів BRABUS ергономічної форми на кермі.

BRABUS 800 4x4² Stealth Green, розроблений для бездоріжжя, оснащений 22-дюймовими кованими дисками BRABUS Monoblock HD у поєднанні з шинами 325/55 R 22, готовими до пригод. Високотехнологічна технологія кування та механічної обробки, а також фірмове чорне покриття створюють ідеальне поєднання стилю та міцної надійності у вашій подорожі, щоб підкорити невідоме. Особливо м’яка та дихаюча шкіра BRABUS «Sunrise» була використана в інтер’єрі, який ідеально поєднується з обшивкою даху з мікрофібри Dinamica. Елегантні білі шви в поєднанні з чорною окантовкою зі смаком підкреслюють візерунок стьобання «Double Cube», нанесений на сидіння та дверні панелі з бездоганною точністю. Для відтінку традиції фірмовий візерунок BRABUS "Heritage", який нагадує про рік заснування компанії 1977 з його тисненими печатками "77", був нанесений на кілька ділянок кабіни, включаючи центральну консоль і сонцезахисні козирки. ВАШЕ ЗЕЛЕНЕ ТРІО STEALTH Готові зробити свою особисту заяву Stealth Green? Незалежно від того, чи виберете ви один із цих позачасових шедеврів чи всю Trifecta, цей єдиний у своєму роді продукт Stealth Green стане частиною вашої щоденної подорожі та супроводжуватиме вас, куди б вас не привела пригода вашої мрії. Час об’єднати те, що належить разом!

BRABUS 800 4x4² Stealth Green - на основі Mercedes-AMG G 63 4x4² Витрата - змішаний: 20,1 л/100 км, викиди CO2: 456 г/км, клас енергоефективності G.

Переглянути зараз: