BRABUS 600 - НА ОСНОВІ MERCEDES-MAYBACH S 580

BRABUS 600 виконаний у стилі Haute Couture. Лімузин вищого класу, що випромінює чисту елегантність шедевра та безмежну індивідуальність у кожній деталі. Поєднуючи нашу фірмову мову дизайну Black and Bold з безпомилковим чуттям сучасного мистецтва, він був задуманий, щоб переглянути класичний стиль Maybach на платформі S580. Це шедевр сучасної розкоші, підкреслений відмінним, типовим фактором гарного самопочуття BRABUS та захоплюючим 1-секундним характером. Підніміть свій стиль. Випробуйте високу моду, створену для вулиць.

Навколо екстравагантного шасі ряд стильних видимих ​​вуглецевих елементів, таких як передній спойлер BRABUS, вставки переднього бампера BRABUS та спеціально виготовлений задній дифузор BRABUS, надають BRABUS 600 його безпомилковий фірмовий вигляд. Як і у всіх суперкарах BRABUS, що отримали значок Masterpiece, різниця має значення. BRABUS 600 розганяється від 0 до 100 км/год всього за 4,5 секунди завдяки 4,0-літровому битурбированному двигуну V8 потужністю 441 кВт/600 к.с. Передача потужності 800 Нм відбувається через дев'ятиступінчасту автоматичну коробку передач, яка може перемикатися як автоматично, так і вручну за бажанням водія. З максимальною швидкістю 250 км/год, обмеженою електронікою, щодня на дорозі за кермом BRABUS 600 стає незабутнім.

Щоб підкреслити свій надзвичайно елегантний характер, BRABUS 600 оснащений 22-дюймовими кованими колесами BRABUS Monoblock M "Platinum Edition". Сучасні виробничі процеси та фірмове оздоблення «Shadow Grey» забезпечують типовий зовнішній вигляд BRABUS та максимальну міцність. З BRABUS SportXtra дорожній просвіт може бути зменшений до 20 міліметрів, тим самим покращуючи динаміку керування з нижчим центром ваги. Ексклюзивно для цієї нової моделі наші фахівці з дизайну інтер'єру розробили індивідуальний, повністю ручної роботи інтер'єр BRABUS Masterpiece, який зі смаком доповнює безпомилкову індивідуальність автомобіля. Унікальний шкіряний дизайн «Бірюзово-синій», опрацьований до найдрібніших деталей, вражає своєю бездоганною майстерністю зі спеціальним простроченням BRABUS «Seashell Diamond» та чорною окантовкою на сидіннях, елементах оздоблення та килимках для підлоги, також покритих кращими матеріалами. Шкіра.

BRABUS 600 - на базі Mercedes-Maybach S 580 Витрата - міська: 15,7 л/100 км, заміська: 8,1 л/100 км, змішана: 10,9 л/100 км, викиди CO2: 248 г/км, Клас ефективності E.

Переглянути зараз: