BRABUS 600 - RANGE ROVER P 530

Авангард – це більше, ніж просто експеримент часу. Йдеться про стрибки віри та те, куди вони можуть нас привести. Про ідеї, які готові назавжди змінити сьогодення і прагнуть знайти нове втілення. Але від вражаючого силуету до безпомилкового стилю BRABUS, який ідеально гармонує з привабливими пастельними тонами, BRABUS 600 — це набагато більше, ніж концепція. Він — новаторство мистецтва. Композиція сучасної елегантності, яка захоплює уяву не менше ніж за секунду, створена з єдиною метою: викликати насолоду. Вперше заснований на Range Rover P 530, розкішний позашляховик представляє нове покоління шедеврів, які кидають виклик традиціям і відкривають погляд на нову еру можливостей. Відчуйте мистецтво в русі. Спробуйте BRABUS 600.

Спереду фартух BRABUS повністю замінює стандартний бампер і надає знаковому обличчю платформи Range Rover ще більш вражаючого вигляду, який підкреслює новий дизайн повітропроводу. Для додаткового ефекту «вау» за 1 секунду як центральні, так і бічні повітрозабірники обрамлені високоякісними елементами з вуглецевого волокна. Зокрема, спеціально розроблений передній спойлер BRABUS є ідеальним поєднанням форми та функції, до якого звикли клієнти BRABUS. Вигляд ззаду також відображає спортивний стиль п’ятидверного автомобіля до найдрібніших деталей – із типовими елементами BRABUS, такими як задній спойлер BRABUS, кріплення BRABUS для заднього бампера та вбудований дифузор BRABUS. BRABUS 600 Confident, оснащений серцем пригодницького транспортного засобу, поєднує в собі потужність і безмежну розкіш — готовий взяти вас у подорож, яка виходить за межі традиційного, кидає виклик традиційному та дозволяє досягти надзвичайного. Завдяки модернізації продуктивності BRABUS PowerXtra 600 восьмициліндровий двигун позашляховика з наддувом видає 441 кВт / 600 к.с. і, таким чином, забезпечує відмінну потужність. Завдяки максимальному крутному моменту 800 Нм BRABUS 600 розганяється до 100 км/год лише за 4,5 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год.

Інтер’єр, натхненний авангардом, випромінює дуже унікальний ефект вау за 1 секунду завдяки фісташковій кольоровій гамі. Центральні секції сидінь, ніші для ніг і весь багажний відсік мають стьобану оболонку. Чорна окантовка та відповідні шви в тому ж пастельному відтінку підкреслюють дизайн і надають особливо м’якій та дихаючій шкірі додаткових захоплюючих деталей. Водія та переднього пасажира зустрічають карбонові пороги з підсвіченим логотипом BRABUS. Педалі та підставка для ніг виготовлені з алюмінію, що надає автомобілю останній відтінок спортивності.

BRABUS 600 - на базі Range Rover P 530 Витрата - змішаний: 12,1 л/100 км, викиди CO2: 272 г/км, клас енергоефективності G.

Переглянути зараз: