ШЕДЕВР БУДЕ ПРОДАНА З АУКЦІОНУ

У співпраці з RM Sotheby's 6-зірковий відреставрований Mercedes-Benz 300 SL Gullwing 1955 року BRABUS Classic, представлений першим мотивом у культовій серії автомобілів Енді Уорхола, буде виставлений на Sotheby's Sealed у Нью-Йорку з 10 по 17 листопада. продається з аукціону, пропонуючи унікальну можливість придбати предмет, пов'язаний із легендарним художником.

Sotheby's Sealed перетворилася на неймовірно успішну онлайн-платформу, що пропонує ексклюзивній глобальній аудиторії деякі з найісторичніших автомобілів у світі. Класика, така як особистий Mercedes-Benz 300 SL Хуана Фанхіо, легендарний білий Ferrari Enzo, McLaren F1 з номером шасі 059, а тепер і BRABUS Classic Warhol 300 SL, вже продані з аукціону через власну аукціонну систему компанії. Автомобіль буде виставлений в аукціонному будинку Sotheby's у Нью-Йорку, штат Нью-Йорк (1334 York Ave.), у рамках листопадового розпродажу сучасного мистецтва. Остання серія Енді Уорхола, «Тачки», була замовлена ​​Daimler-Benz у 1986 році і відзначена безпомилковим стилем Уорхола, сміливими кольоровими схемами та пристрастю. У книзі: «Френк Олескі. Серійні спортивні автомобілі 1945-1980 років», Енді Ворхол знайшов свій перший мотив. У великому форматі на сторінках 94 та 95 на тлі захоплюючого духу пейзажу зображено Mercedes-Benz 300 SL Gullwing з номером шасі 198.040-5500629 та номерним знаком. "ЕІ-ДР 1".

Великі дослідження, проведені BRABUS та Mercedes-Benz Classic, підтвердили, що саме шасі 300 SL надихнуло всесвітньо відому серію. Дослідження включало повну історію автомобіля та оцінку справжності автомобіля. У процесі, що тривав понад два роки і понад 4500 годин пристрасної ручної роботи, «Warhol 300 SL» був нарешті відновлений до своєї початкової якості за допомогою 6-зіркової реставрації BRABUS Classic. З метою вдосконалення автомобіль був розібраний та каталогізований до найдрібнішого гвинтика. Після завершення реставрації Classic Data, провідна німецька експертна організація з класичних автомобілів, вивчила це знамените крило чайки та поставила йому оцінку "A: з характером нового автомобіля". Цей 300 SL, що характеризується приголомшливим поєднанням сріблясто-сірого лакофарбового покриття, синього шкіряного салону та бажаних коліс Rudge, готовий продовжувати розповідати свою унікальну історію майже через 70 років.

Переглянути зараз: