← Назад
20 Сентября 2021
169
Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами на Яхт-шоу в Монако 22 вересня. Отримайте ексклюзивні знання і переконайтеся в наших продуктах, які нікому раніше не дозволялося бачити.
Наша лінійка ексклюзивних автомобілів BRABUS вас надихне. На цей раз ми зберігаємо додаткову інформацію. Досить сказати: ми вперше в світі представляємо особливий автомобіль в області автомобілів і спеціальний аксесуар, відповідний нашим човнам Shadow.

Разом з BRABUS Marine ми представляємо новинки з нашої серії Shadow. Наші човни потужні, маневрені, вони пропонують розкіш і комфорт. Будьте одними з перших, хто погляне на наші моделі 2022 року, такі як Shadow 900 Black Ops Cross Cabin і Shadow 900 Black Ops Sun-Top, а також Shadow 500 T-Top в синьому льодовику з камуфляжним покриттям.
Ви любите класичні автомобілі? Звичайно, в цьому році не залишиться без уваги і наша BRABUS Classics. Особливість наших автомобілів Classic - це історично справжні витвори автомобільного мистецтва такої якості, як якщо б вони тільки що зійшли з конвеєра. З нетерпінням чекаємо наших рідкісних класичних страв в самому серці Монако.

Розкішний, спортивний і унікальний звук - це добре? Потім відвідайте БРАБУС з 22 по 25. Вересень 2021 року на стенді MYS № QA16 - Quai Antoine IER і станьте частиною незабутньої події з численними світовими новинками.
Ми будемо раді Вашому візиту!
Розробка та підтримка сайту "Сергей Ивасюк" Brabus
Зателефонуйте нам!
Личный кабинет
Вам буде доступний розділ інструкції.
Ваш логин
Ваш пароль
Працюємо для Вас з Пн-Пт 10:00 до 19:00 (Сб-Нд вихідний)
Питання щодо вирішення