ТЮНИНГ ДЛЯ MERCEDES-BENZ EQS

З ПРОГРАМА ПЕРСОНАЛІЗАЦІЇ BRABUS для Mercedes-Benz EQS ми переносимо світ розкоші за 1 секунду в майбутнє. Це ультрасучасний дизайн, натхненний інноваціями, стилем та аеродинамічною ефективністю. Ця програма наступного рівня, оснащена характерною концепцією екстер'єру BRABUS із високоякісного видимого вуглецю, 22-дюймовими кованими колесами BRABUS Monoblock Z "Platinum Edition" та заниженням BRABUS SportXtra, готова надихати. Зарядися, йди далі. Випробуйте майбутнє.

Динамічні карбонові елементи, такі як передній спойлер ефектний BRABUS, надають EQS зовсім новий спортивний вигляд. Крім того, карбонова кромка BRABUS не тільки знижує значення cW, але і зводить до мінімуму підйомну силу передньої осі з її зовнішніми щоками, що безпомилково впізнаються, для максимальної стійкості при русі на високих швидкостях. Вуглецеві кришки BRABUS для бічних повітрозабірників у передньому фартуху забезпечують фірмовий вигляд BRABUS на 1 секунду і направляють повітряний потік ще більш конкретно на радіатор та передні гальма.

Характер BRABUS наступного рівня в EQS спортивно округляється з боків і ззаду карбоновими дефлекторами BRABUS перед задніми колісними арками, заднім дифузором BRABUS та заднім спойлером BRABUS. Крім того, вуглецеві напрямні елементи BRABUS оптимізують повітряний потік та забезпечують зниження аеродинамічної підйомної сили на 40 відсотків. У поєднанні з нашими 22-дюймовими кованими колесами BRABUS Monoblock M та заниженням BRABUS SportXtra, EQS має значення cW, яке на 7,2% краще, що було покращено за допомогою новітньої технології аеродинамічної труби та уваги до деталей, характерних для БРАБУС. Зменшене значення cW знижує опір руху, що позитивно впливає на запас ходу, який завдяки оптимізованій аеродинаміці збільшується в середньому на 7,0% на швидкостях від 100 до 140 км/год. Завершують програму 22-дюймові ковані диски BRABUS Monoblock Z "Platinum Edition". Сучасні виробничі процеси та ексклюзивне оздоблення «Signature Black» забезпечують винятковий зовнішній вигляд та максимальну міцність. Характерна легка конструкція забезпечує підвищену стійкість та оптимальне управління. Оснащений модулем підвіски BRABUS SportXtra, дорожній просвіт може бути знижений на 15 мм спереду і до 25 мм ззаду, що покращує динаміку руху за рахунок зниження центру ваги. Абсолютно нова програма доробки EQS може бути доповнена інтер'єром BRABUS Masterpiece. Такі деталі як дверні пороги з нержавіючої сталі з підсвіченим логотипом BRABUS, колір якого відповідає загальному освітленню в салоні, завершують розкішний зовнішній вигляд. Інші аксесуари, такі як накладки на педалі BRABUS з алюмінію, опціонально також з карбону, а також килимки для підлоги та килимки в багажник з велюру або майстерно стьобаної шкіри доповнюють атмосферу салону. Індивідуальні побажання можуть бути виконані у власному магазині оббивки BRABUS відповідно до власного смаку.

Переглянути зараз: