ТЮНІНГ ДЛЯ MERCEDES-BENZ GLC CLASS X 254

Сучасне щоденне водіння поєднується з типовою елегантністю BRABUS завдяки новій ПРОГРАМІ ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЇ для Mercedes-Benz GLC-Class Спеціально розроблений, щоб підкреслити літеру «S» у цьому унікальному позашляховику (SUV) у справжньому стилі BRABUS, ми запрошуємо вас підняти ваші враження від водіння на новий рівень.

Ця програма персоналізації пропонує широкий вибір оновлень екстер’єру, виготовлених виключно з матеріалів найвищої якості. Карбонові вставки переднього та заднього бампера доповнюють чітко визначені пропорції компактного позашляховика — точні інженери створені для ідеальної оптимізації динаміки водіння та пропонують виразне поєднання стилю та функціональності. Задній спойлер BRABUS, виготовлений із найкращого поліуретану, забезпечує додаткову притискну силу і, отже, чудову стабільність на високих швидкостях.

Нарешті, вдосконалення BRABUS також включає інтер’єр, де типовий вигляд BRABUS доповнюється кількома характерними деталями, такими як алюмінієві накладки на педалі та дверні пороги з освітленими логотипами BRABUS. Підібрані килимки BRABUS і килимки в багажник гарантують, що ваш салон завжди буде захищений. У власному магазині оббивки BRABUS також можна реалізувати індивідуальні побажання відповідно до особистого смаку. Відвідайте наш виставковий зал або зверніться до найближчого дилера BRABUS і відкрийте для себе світ тюнінгу BRABUS.<br>

Переглянути зараз: