← Назад
8 Октября 2021
180
Коли CONTINENTAL та AUTOBILD SPORTSCARS запрошують вас на захід Papenburg 3000, ми, звичайно, не пропустимо можливості поборотися за рекорди з нашою останньою моделлю.

Німецька тюнінгова еліта втретє зустрілася на 3000-метровій трасі Папенбурга, одному з найбільших випробувальних треків у Європі. З нами розпочали ще п'ять відомих німецьких тюнерів: AC Schnitzer, MTM, Techart, 9FF та Klasen Motors. Мета – дізнатися, якої швидкості можна досягти на дистанції 3000 метрів.
Особливість: немає жодних правил, крім специфікації старту з місця та вказаного вибору шин для Continental Sport-Contact 6.

У 2009 році ми встановили світовий рекорд швидкості для вуличного позашляховика з нашим 750-сильним GLK V12 та гордістю 322,3 км/год – на той час ще в Нардо. Достатня причина для запуску нашої останньої моделі перед світовою прем'єрою: BRABUS 900 ROCKET EDITION на базі Mercedes-AMG GLE 63S 4 MATIC + Coupé.

Позашляховик проти змагань спортивних автомобілів? Безперечно виклик. При збільшенні робочого об'єму з 4 до 4,5 літрів Rocket розвиває швидкість 900 кінських сил і 1250 Ньютон-метрів. Ми посадили до кабіни нашого рекордного пілота 2009 року Дірка Беркенкопфа, щоб досвідчений гонщик керував Rocketship навіть на високих швидкостях. Коли його запитали, як пройшов спринт, Беркенкопф відповів: «Цілком розслаблений з функцією масажу в сидінні. Жартома убік, тяга гігантська, вона просто не зупиняється».

Результат? 324,71 км/год і, отже, найшвидший позашляховик у світі, або, як пише Гвідо Науман з AUTO BILD SPORTSCARS: «BRABUS ще раз продемонстрував свою здатність до швидкості і пробив стіновий блок через овал на неймовірній швидкості 324 км/год» .

ГАЛЕРЕЯ:

Розробка та підтримка сайту "Сергей Ивасюк" Brabus
Зателефонуйте нам!
Личный кабинет
Вам буде доступний розділ інструкції.
Ваш логин
Ваш пароль
Працюємо для Вас з Пн-Пт 10:00 до 19:00 (Сб-Нд вихідний)
Питання щодо вирішення