← Назад
7 Февраля 2020
290
07.02.2020 - На початку лютого девіз знову «пора бігти» на 4-му зимовому випуску LION RUN.

Заснований в 2013 році, Lion's Run зумів стати лідером ринку ексклюзивних автомобільних поїздок в Європі. Причиною цього є не тільки кількість автомобілів вищого класу, але і той факт, що учасники відчувають незабутню подорож по гарячих точках життя Європи. Веселощі також не було пропущено! Метою цього зимового видання було чотири етапи за чотири дні. Починаючи з Мюнхена, подорожуючи через Сан-Джованні, Мілан і Сент-Вінсент. Фініш проходив в Куршевелі, Франція.

Прибулий в Сан-Джованні перший день був відзначений в одному з найбільш ексклюзивних готелів в цьому районі. Крім індивідуального обслуговування на повний робочий день для всіх учасників, високопродуктивні автомобілі мали власний персонал служби безпеки. З повним газом почався другий етап в Мілані. Ми організували BRABUS DRIFT EVENT, один з найяскравіших моментів Lion's Run.

Учасники розсунули свої межі на закритому тестовому треку. Для нас в конкурсі взяло участь BRABUS 800 LIMITED EDITION «BLACK OPS». Фактор веселощів з цим транспортним засобом на сніговій трасі унікальний і забезпечує абсолютний викид адреналіну. Позашляховик демонструє весь свій потенціал на цій місцевості. Наша поїздка завершилася в Куршевелі, де ще раз всі учасники гонки зустрілися і представили захоплююче видовище ревуть суперкарів, що котяться по вулицях.

Ми дякуємо всім операторів LION'S RUN за вражаючий краєвид в поєднанні із захоплюючою подорожжю
Розробка та підтримка сайту "Сергей Ивасюк" Brabus
Зателефонуйте нам!
Личный кабинет
Вам буде доступний розділ інструкції.
Ваш логин
Ваш пароль
Працюємо для Вас з Пн-Пт 10:00 до 19:00 (Сб-Нд вихідний)
Питання щодо вирішення