BRABUS XLP 800 6X6 ADVENTURE

Безмежний підкорювач стихій, спеціально створений для приборкання неприборканого та нового визначення того, що означає досліджувати те, що ховається за вулицями. Уявіть собі дикого звіра, який народився з глибин неймовірної автомобільної фантазії, який поєднує в собі потужність екстремального пікапа з захоплюючою елегантністю справжнього шедевра BRABUS. Створений на базі платформи Mercedes-AMG G 63, він потужний, маневрений і пронизаний душею, яка спонукає вас вийти за межі звичайного.

Ця ексклюзивна конструкція, що приводиться в рух шістьма колесами або трьома спеціально розробленими портальними осями, надає ексклюзивному пікапу унікальний позашляховий характер і кидає виклик будь-яким обмеженням завдяки кліренсу 47,3 сантиметра. Для того, щоб розмістити вдвічі більше задніх осей і вантажну рампу, BRABUS XLP 800 6x6 Adventure має подовжену раму, розроблену з використанням найновішого програмного забезпечення для моделювання. Спереду загальну увагу привертає передній фартух BRABUS із вбудованим карбоновим захистом днища, дугою BRABUS Adventure та вбудованою тросовою лебідкою з тяговою силою 4500 кілограмів. Карбоновий купол BRABUS на капоті служить додатковою відмінною рисою та підкреслює безпомилковий характер BRABUS суперкара своїм фірмовим виглядом. Вуглецевий вітровий дефлектор BRABUS над лобовим склом покращує надійну функціональність дизайну, який можна використовувати будь-куди. Типові карбонові елементи BRABUS, включаючи спеціально виготовлені кришки дзеркал, дверні ручки та повітрозабірники BRABUS, додають додаткові спортивні акценти на боках подовженої колісної бази BRABUS XLP 800 6x6 Adventure.

Захоптеся симфонією BRABUS XLP 800 6x6 Adventure, коли 4,0-літровий двигун V8 з двома високопродуктивними турбокомпресорами BRABUS оживає, а його потужність 588 кВт і 800 к.с. Ця колосальна потужність катапультує 6-колісний позашляховик від 0 до 100 км/год лише за 5,8 секунди. Щоб захистити потужні позашляхові шини, максимальну швидкість було обмежено електронікою на позначці 210 км/год. 1000 Нм крутного моменту вивільняються в точній гармонії з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Передня та задня осі BRABUS XLP 800 6x6 Adventure були розроблені як незалежна підвіска коліс, яка характеризується безкомпромісною продуктивністю трьох портальних осей та широким вибором високоякісних алюмінієвих компонентів. BRABUS XLP 800 6x6 Adventure був розроблений для бездоріжжя з використанням новітніх високотехнологічних технологій кування та механічної обробки та оснащений спеціальними 22-дюймовими колесами BRABUS Monoblock Z/HD. Фірмова чорна фарба надає ексклюзивності типовому стилю BRABUS. Це створює ідеальний симбіоз стильної елегантності за одну секунду. Інтер’єр пікапа оброблений до найдрібніших деталей завдяки стильному поєднанню найтоншої чорної шкіри та мікрофібри Dinamica, що створює бездоганний зв’язок між кабіною та оздобленням стелі. Унікальний візерунок стібки BRABUS «Трикутник» був інтегрований з найвищою точністю на поверхні сидінь, дверних панелях і в просторі для ніг і зробив ще більш привабливим завдяки контрастним червоним швам і кантам. Понад 206 окремих елементів кабіни, включаючи перемикачі, решітки динаміків і вентиляційні отвори, а також усі панелі та ручки оздоблені характерною глазур’ю Rocket Red. Шаблон бренду BRABUS "Heritage" був включений у дизайн для типового дотику спадщини BRABUS. Рельєфні печатки «77» на центральній консолі, сонцезахисних козирках і задніх кишенях передніх сидінь вшановують 1977 рік – рік заснування компанії.

Переглянути зараз: