BRABUS X KTM - THE SPECIAL COLLABORATION CONTINUES

Ефект BRABUS 1-Second-Wow на двох колесах переходить у наступний раунд зі світовою прем'єрою нового розділу у співпраці між провідним європейським виробником мотоциклів KTM та відомим німецьким брендом розкішних транспортних засобів BRABUS. Новий BRABUS 1300 R EDITION 23 відрізняється розкішним дизайном, типовим для BRABUS увагою до деталей та гранично обмеженою ексклюзивністю. Вперше цей ексклюзивний мотоцикл доступний у Superblack і Stealth Grey - двох класичних колірних варіантах, які сформували покоління суперкарів BRABUS. Дві ідентичності, які втілюють сенс впевненої роботи BRABUS, нашої спадщини та нашої історії, як ніхто інший. Виробництво буде обмежено 145 одиницями кожного варіанта кольорів по всьому світу, що відкриє двері для еліти з 290 нічних райдерів BRABUS.

Цей розкішний нейкед-байк Black and Bold був спеціально розроблений, щоб заявити про себе, зберігаючи та розширюючи крутий 1-секундний вау-дизайн попередньої моделі в кожній деталі. По всьому кузову нові відмінні риси, такі як вражаюча маска фари з видимими бічними панелями з карбону, силові куполи і фірмові смуги BRABUS в повітроводі, підкреслюють унікальний вигляд Edition 23. Бічні частини та повітропроводи нового дизайну є ще однією перевагою. данина поваги багаторічному досвіду обробки препрега-Carbon.

BRABUS 1300 R Edition 23 оснащений кованими колесами BRABUS Monoblock Z. Сучасні виробничі процеси і нове оздоблення «Platinum Black» забезпечують безпомилковий зовнішній вигляд BRABUS і максимальну міцність. Технологія напівактивної підвіски WP одним натисканням кнопки перетворює цей розкішний мотоцикл на спритного на поворотах з електромагнітними клапанами з електронним керуванням для регульованого демпфування. Натхненний нашими суперкарами BRABUS, BRABUS 1300 R Edition 23 пропонує найкраще з високотехнологічних технологій. Для максимального контролю цей екстраординарний нейкед-байк має інноваційну систему контролю тяги, функцію захисту від коліс та режими їзди, що вибираються, які адаптуються до будь-якого середовища та настрою. Ці розробки були доопрацьовані, щоб забезпечити точніший зворотний зв'язок від двигуна та оптимальне втручання систем безпеки.

Переглянути зараз: