BRABUS SHADOW 900 BLACK OPS SIGNATURE EDITION - ЧОРНИЙ. Сміливий. І БІЛЬШЕ BRABUS, НІЖ КОЛИ-НЕБУДЬ ПЕРШЕ.

Настав час еволюції. Наша відзначена нагородами серія BRABUS Shadow 900 Black Ops стає ще сміливішою та похмурішою, ніж будь-коли, з випуском BRABUS Shadow 900 Black Ops Signature Edition. Будьте готові стати свідками останньої еволюції фірмової мови дизайну BRABUS, уваги до деталей та продуктивності наступного рівня. Це нове видання Signature Edition буде представлено під час Канського яхтового фестивалю з 6 по 11 вересня 2022 року у версії BRABUS Shadow 900 Black Ops XC Cross-Cabin всесвітній фанатській базі найвибагливіших любителів розкішних човнів.

Услід за успіхом обмеженої серії BRABUS Shadow 900 Black Ops, це вдосконалене видання Signature Edition є оновленим, переконливим результатом унікальної та процвітаючої співпраці між німецьким брендом розкішних мобільних автомобілів BRABUS та всесвітньо відомим фінським виробником човнів Axopar Boats.

Це видання Signature Edition – це BRABUS наскрізь. З глибокими темними елементами дизайну, які ще більше несуть фірмовий стиль BRABUS, включаючи темне, безпомилково пізнаване забарвлення «BRABUS Graphite Black». Крім того, на вибір пропонується новий колір оббивки: «BRABUS Graphite Black». Графічні аплікації у фірмовому стилі із червоними фірмовими смугами проходять через всю концепцію дизайну екстер'єру. Їх доповнюють елегантні чорні хромовані накладки на корпус. Новою родзинкою моделі 2023 є сонячна вітальня, яка тепер є стандартною для всіх моделей BRABUS Shadow 900 і пропонує високий рівень комфорту і ще більше місця для громадських зустрічей на носовій палубі. Безліч нових функцій, таких як новий світлодіодний прожектор, чорні кришки двигуна з сірими або червоними акцентами в залежності від вашого особистого вибору кольору оббивки, оновлена ​​кришка скрині, відсіки для зберігання в стінах та світлодіодне освітлення сходів у фальшборті доповнюють непереборну привабливість BRAB. Весь асортимент нового Signature Edition буде представлений у Каннах моделлю BRABUS Shadow 900 Black Ops XC Cross Cabin. Моделі Sun-Top та Spyder будуть доступні після прем'єри. Широкий спектр різноманітних функцій, які демонструватимуться, напевно, стане гарячою темою виставки цього року.