BRABUS SHADOW 1200 BLACK OPS SIGNATURE EDITION

Більше потужності, більше 1-секундного вау, більше BRABUS. З висотою 45 футів BRABUS Shadow 1200 XC Cross-Cabin Black Ops Signature Edition є найбільшим BRABUS Shadow, коли-небудь створеним, і найбільш унікальним виступом BRABUS на світових океанах. Цей великий туристичний автомобіль поєднує в собі неперевершену потужність і продуктивність із розкішною атмосферою та інноваційним комфортом. Ця надзвичайно ексклюзивна нова серія преміум-класу знає, як гарантувати безпрецедентний досвід BRABUS на воді: з новими розмірами, захоплюючою потужністю та максимальним комфортом.

Що справді вражає на борту цього крейсера преміум-класу з каютами, так це п’ять великих соціальних просторів на борту: передня палуба, рульове місце, кокпіт, включаючи балконні двері, кормова палуба та передня кімната відпочинку з дверима. Функціональність на найвищому рівні поєднується зі стилем і комфортом у інноваційних балконних дверях Brabusized. Це найпотужніший BRABUS Shadow з коли-небудь створених. Завдяки сумарній потужності трьох 5,7-літрових двигунів V10 Mercury Racing, кожен з яких виробляє 400 кінських сил, вона може розвивати максимальну швидкість до 55 вузлів, що є революцією в класі розмірів 45 футів. За кермом ви можете насолоджуватися цією захоплюючою продуктивністю в сучасній, функціональній і зрозумілій кабіні - від інтелектуального модуля керування, який керує носовим підрулюючим пристроєм, триммерами та аудіосистемою, до сенсорних дисплеїв Simrad для навігації. Водіння додатково оптимізоване за допомогою джойстиків Mercury JPO (Joystick Piloting for Outboards), включаючи функції Skyhook і Mercury Autopilot.

Новий BRABUS Shadow 1200 супроводжується характерними чорними хромованими значками на фюзеляжі. Відданість розкішній функціональності та увага до деталей продовжується в кабіні, передній кабіні та додатковій задній частині з виразними карбоновими деталями, варіантами оздоблення тонкою шкірою BRABUS з окантовкою та декоративними швами BRABUS, а також знаком досконалості BRABUS. BRABUS Shadow 1200 Black Ops Signature Edition буде представлено разом із демонстрацією моделі BRABUS Shadow 1200 XC Cross-Cabin у залі 4 / B59 у рамках ексклюзивної прес-конференції в день відкриття виставкового центру Дюссельдорфа з 20 по 28 січня 2024 року. .

Переглянути зараз: