BRABUS SHADOW 1000 BLACK OPS SIGNATURE EDITION

Запаморочливе прискорення та швидкість, керованість, що нагадує перегони, і майстерність виготовлення на замовлення – BRABUS Shadow 1000, найшвидший суперчовен BRABUS Marine, є абсолютно новою породою звірів. BRABUS Shadow 1000 Black Ops Signature Edition є захоплюючим доповненням до відзначеної нагородами 37-футової серії BRABUS Shadow 900 і слідує філософії дизайну BRABUS Masterpiece. Абсолютно нова серія Shadow 1000 і найшвидший Shadow, доступний у конфігураціях Cross-Cabin і Sun-Top, — це найкраще поєднання чистого хвилювання та безкомпромісної сили. Це морський Gran Turismo, який випромінює неперевершену потужність BRABUS, кермове управління, що реагує на перегони, і керованість, що гарантує невідфільтроване, високоефективне водіння.

Оснащений найновішими технологіями, доступними в галузі, BRABUS Shadow 1000 оснащений подвійними гоночними двигунами Mercury V8 500R, які забезпечують загальну потужність 1000 кінських сил. Ніколи ще BRABUS Shadow не був таким потужним, пропонуючи ще більше прискорення, більше крутного моменту, чутливіше кермо та вищі оберти. Доведений до досконалості та оснащений 4,6-літровим двигуном V8 із нагнітачем, новий 500R є флагманським підвісним мотором Mercury Racing. Відчуйте новий рівень потужності, що поєднується з передовими інноваціями, коли ви з абсолютною легкістю досягаєте швидкості до 60 вузлів.

Кожен елемент BRABUS Shadow 1000 ідеально налаштований для будь-яких пригод, ретельно виготовлений вручну з увагою до деталей, якими відомий BRABUS Marine. Ця спортивна гоночна машина встановлює новий стандарт розкішного денного катання на човні, починаючи від фірмового фарбування й закінчуючи елегантною оббивкою та фірмовими деталями. Відзначений Знаком Досконалості BRABUS, це справжній шедевр, створений за найвищими можливими стандартами типової моди BRABUS. Цей новий клас адреналіну та спритності буде продемонстровано на вітрині BRABUS Shadow 1000 XC Cross Cabin Black Ops Signature Edition у залі 4 / B59 під час ексклюзивного заходу для преси в день відкриття boot Düsseldorf, 20-28 січня 2024 року.

Переглянути зараз: