BRABUS FOR MERCEDES-AMG EQS 53

Повністю електричні рішення стають все більш досконалими, і питання про те, як має виглядати розкіш у мобільності наступного покоління, актуальне, ніж будь-коли. BRABUS для Mercedes-AMG EQS 53 — ваша відповідь — шедевр сучасного дизайну, який пропонує максимальний комфорт і стиль.

Навколо екстравагантного шасі седана ексклюзивний вибір типових для BRABUS карбонових елементів, таких як вставки переднього фартуха BRABUS, надає EQS 53 абсолютно нового обличчя. На додаток до свого вражаючого зовнішнього вигляду, передній спойлер BRABUS з його безпомилковими зовнішніми опорами мінімізує підйом передньої осі та таким чином забезпечує максимальну стабільність водіння на високих швидкостях.

Електрифікований суперкар оснащений 22-дюймовими кованими дисками BRABUS Monoblock Z «Platinum Edition». Сучасні виробничі процеси та ексклюзивне покриття «Signature Black» забезпечують винятковий вигляд і максимальну міцність. Дизайн, вишуканий до останньої деталі, вражає своєю бездоганною обробкою зі спеціальною строчкою BRABUS «Arrow Wave» і точно розміщеними перфораціями на сидіннях. Поєднання шкіри екологічного дублення в елегантному антрацитовому кольорі та 100% веганської тканини характеризує різні частини інтер’єру, зокрема дверні панелі та панель приладів.

BRABUS ДЛЯ MERCEDES-AMG EQS 53 4MATIC+ 0-100 км/год: 3,4 с | Vmax: 250 км/год | Викиди CO2: 0 г/км | Клас ефективності А+

Переглянути зараз: