BRABUS 930 - НА ОСНОВІ MERCEDES-AMG S 63 E PERFORMANCE

Ми запрошуємо вас відкрити для себе захоплюючу продуктивність у світі ясності, який кидає виклик усьому звичайному. Створений на основі Mercedes-AMG S 63 E Performance, цей сучасний розкішний лайнер втілює в кожній деталі незаперечний ефект «вау» за 1 секунду нашої типової філософії дизайну Masterpiece. Це потужне свідчення безмежної індивідуальності та нескінченної відданості, створене для кожного, хто хоче лише одного: найкращого.

BRABUS 930 має спортивну, елегантну карбонову аеродинамічну концепцію, щоб створити безпомилковий ефект «вау» за одну секунду. Передній спойлер BRABUS із піднятими клапанами з боків не лише візуально покращує вражаючий вигляд седана: точне тонке налаштування цих компонентів у аеродинамічній трубі також зменшує підйомну силу на передній осі. Це додатково оптимізує стабільність водіння на високих швидкостях. Решітка радіатора BRABUS з карбоновими повітрозабірниками RamAir оптимізує подачу повітря для дихання до двигуна. Поєднання традиційного згоряння та найсучаснішої технології електроприводу забезпечує потужність системи 684 кВт / 930 к.с. і величезний максимальний крутний момент 1510 Нм. Це забезпечує продуктивність, яку можна очікувати лише від чистокровного суперкара: незважаючи на споряджену вагу близько 2,6 тонни, повнопривідний BRABUS 930 розганяється з місця до 100 км/год лише за 3,2 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 290 км/год

Звичайно, типовий вигляд BRABUS також включає колеса, виготовлені на замовлення. BRABUS 930 оснащений новими 22-дюймовими високотехнологічними кованими дисками BRABUS Monoblock ZM «Platinum Edition», які створені за допомогою найсучасніших процесів кування та обробки з ЧПУ. BRABUS 930 має шедевральний салон із високоякісної чорної шкіри. Надзвичайна увага до деталей, яка характеризує кожен сантиметр цього видатного суперкара, відображається не лише в сидіннях, які оснащені візерунком BRABUS «Seashell Diamond», а також відповідними чорними швами та окантовкою. Елементи кабіни, анодовані кольором «Shadow Grey», і елементи BRABUS Signature Carbon, інтегровані в приладову панель і центральну консоль, розставляють додаткові вражаючі акценти в інтер’єрі.

BRABUS 930 - на базі Mercedes-AMG S 63 E Performance Витрата - в змішаному циклі: 4,4 л/100 км, споживана потужність: 21,4 кВт*год/100 км, викиди CO2: 100 г/км, клас енергоефективності: B.

Переглянути зараз: