BRABUS 900 SUPERBLACK - НА БАЗІ MERCEDES-AMG GLS 63

Ніщо не пропонує такої сучасної міської розкоші з потужністю та елегантністю сучасного суперкара, як цей екстравагантний 7-місний автомобіль. Це стиль, рішучість і приголомшлива увага до деталей. Заснований на Mercedes-AMG GLS 63, BRABUS 900 Superblack був спеціально розроблений для тих, хто бачить розкіш не як розкіш, а як необхідність.

BRABUS 900 Superblack настільки ж елегантний, як і надзвичайний – його визначають характерний чорний зовнішній дизайн BRABUS і вражаюча увага до деталей. На додаток до захоплюючої кольорової гами, велика кількість високоякісних карбонових елементів, таких як передній спойлер BRABUS, вставка передньої решітки BRABUS з фірмовими смугами, задній дифузор BRABUS і розширювачі крил BRABUS підкреслюють 1-second-wow. характер розкішного SUV.

Це найкращий, повністю чорний шедевр, створений для неперевершеного водіння, наповненого чистою типовою потужністю BRABUS. Цей розкішний 7-місний автомобіль розганяється з місця до 100 км/год лише за 3,6 секунди. Це забезпечується 4,5-літровим твін-турбо двигуном V8 BRABUS Rocket 900 зі збільшеним об’ємом і нещодавно розробленими турбокомпресорами BRABUS, який створює вражаючу потужність 662 кВт / 900 к.с. 1250** Нм передаються через дев'ятиступінчасту автоматичну коробку передач, яку можна перемикати автоматично або вручну - відповідно до смаку водія. Зовнішній дизайн BRABUS 900 Superblack доповнюють 24-дюймові ковані колеса BRABUS Monoblock Z «Platinum Edition». Сучасні виробничі процеси та ексклюзивне покриття «Signature Black» забезпечують відмінний вигляд і максимальну міцність. Розкішний, повністю чорний шедевр дизайну вражає своєю бездоганною обробкою зі спеціальними швами BRABUS «Seashell Diamond» і перфорацією, які з високою точністю нанесені на весь інтер’єр, включаючи сидіння, елементи обробки та ніші для ніг, які також покриті найтонша шкіра. Чорна окантовка в тон і декоративні шви створюють захоплюючу загальну картину до найдрібніших деталей.

BRABUS 900 SUPERBLACK - на основі Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ Витрата - місто: 16,2 л/100 км, за містом: 9,5 л/100 км, змішаний: 11,9 л/100 км, викиди CO2: 273,5 г/км, клас енергоефективності D.

Переглянути зараз: