BRABUS 900 SUPERBLACK

BRABUS 900 Superblack є третім доповненням до нашої серії ексклюзивних суперкарів BRABUS з монохромним дизайном, що характеризуються вершиною безкомпромісної потужності ракетного корабля та екстравагантним 1-секундним характером BRABUS. Заснований на Mercedes-AMG G 63, цей позашляховик нового рівня є серцем коренів BRABUS, розроблений, щоб перевизначити межі завдяки своєму характерному чорному дизайну, що захоплює дух характеристик і індивідуальної розкоші.

Безпомилковий характер BRABUS 900 Superblack визначається його унікальним зовнішнім дизайном WIDESTAR; тепер ексклюзивно перероблений з класичним фірмовим забарвленням BRABUS в Obsidian Black Metallic для особливо спортивного зовнішнього вигляду, підкресленого неперевершеною увагою до деталей. Високоякісні вуглецеві елементи навколо чорного шасі підкреслюють характерні риси розкішного позашляховика і забезпечують безпомилково відомий вигляд BRABUS, що викликає подив за 1 секунду, завдяки якому ви завжди будете в центрі уваги.

З місця Superblack розганяється до 100 км/год лише за 3,7 секунди. Це забезпечується 4,5-літровим двигуном V8 BRABUS Rocket 900 з подвійним турбонаддувом та недавно розробленими турбонагнітачами потужністю 662 кВт/900 к.с. Блискавична передача потужності 1250 Нм* здійснюється через дев'ятиступінчасту автоматичну коробку передач, яка може перемикатися як автоматично, так і вручну - за бажанням водія. З максимальною швидкістю 280 км/год, обмеженою електронікою, залежно від обладнання та шин, BRABUS 900 Superblack не залишає бажати кращого. Елегантний та надзвичайно спортивний 1-секундний вау-фактор BRABUS 900 підкреслюється 24-дюймовими кованими колесами BRABUS Monoblock Z "Platinum Edition". Сучасні виробничі процеси та ексклюзивне оздоблення «Signature Black» забезпечують неповторний зовнішній вигляд та максимальну міцність. Невелика вага забезпечує покращене зчеплення з дорогою та оптимальну керованість. Чорний шкіряний дизайн, пророблений до дрібних деталей, вражає своєю бездоганною якістю виготовлення, яке було застосоване до сидінь, декоративних елементів і килимків, які також оббиті найтоншою шкірою, зі спеціальним ромбовидним простроченням з черепашок BRABUS і точні перфорації. В якості ще однієї дані поваги багато елементів інтер'єру цього спеціального випуску були прикрашені фірмовим візерунком «Спадщина», який віддає шану нашому році підстави - 1977 і, таким чином, більш ніж чотирьом десятиліттям BRABUS з тисненням «77».

BRABUS 900 SUPERBLACK - на базі Mercedes-AMG G63 Витрата - міська: 17,1 л/100 км, заміська: 12,9 л/100 км, змішана: 14,4 л/100 км, викиди CO2: 330 г/км, клас ефективності G. *обмежений електронікою до 1050 Нм

Переглянути зараз: