← Назад
17 Июня 2021
202


Лейбл «BRABUS Rocket» уособлює безкомпромісну потужність і продуктивність на вищому рівні протягом декількох поколінь. З світовою прем'єрою BRABUS 900 Rocket Edition ми розширюємо асортимент нашої продукції Rocket, поєднуючи характеристики готового до перегонів суперкара з просторістю і функціональністю Mercedes-Benz G- Class, і все це в характерному стилі BRABUS. Створений на основі Mercedes- AMG G63, цей спортивний позашляховик переопределяет вершину каталогу суперкарів BRABUS. Оснащений недавно розробленою концепцією аеродинаміки Widestar, 24-дюймовими аеродісковимі колесами, спортивною вихлопною системою з регульованими заслінками, індивідуальним інтер'єром BRABUS Masterpiece і максимальною продуктивністю 4,5-літрового бітурбований двигуна BRABUS 900 V8 потужністю 662 кВт / 900 PS BRABUS 900 Rocket Edition готовий до роботи !

Захоплюючий вид нового BRABUS 900 Rocket Edition характеризується спеціально розробленим варіантом концепції екстер'єру BRABUS Widestar. Цей особливий дизайн надає позашляховику не тільки особливо спортивний вид, але і максимальне задоволення від водіння завдяки ідеально підібраним аеродинамічним компонентів. Він має спеціальний карбоновий передній спойлер, який оптимізований спеціально підібраними бічними стулками і чітко визначає культовий образ автомобіля. У той же час підйомна сила на передній осі знижується на неймовірно високих швидкостях, що в свою чергу, призводить до підвищення стійкості руху. У задній частині спортивне заднє антикрило BRABUS і задній дифузор з карбону доповнюють аеродинамічний потенціал нового BRABUS 900.

Оснащений спеціальним лакофарбовим покриттям, типовим для Rocket, за вибором в кольорах «Signature Black» або «Stealth Grey», цей унікальний кузов відрізняється увагою до деталей. Карбонові елементи оздоблення підкреслюють розширені крила на передній і задній осях і підкреслюють зовнішній вигляд Widestar. Нещодавно розроблені подвійні бічні труби, які характеризуються видимим вуглецевим покриттям з вбудованим підсвічуванням ROCKET Launch Ambience, відповідають духу ракети, надаючи йому особливо спортивний і екстравагантний вигляд. І останнє, але не менш важливе: типова для бренду решітка радіатора з вбудованими повітрозабірниками RAM-AIR, ROCKET Startup Glow і підсвічується логотип ROCKET, а також наші червоні фірмові смуги забезпечують безпомилковий вид BRABUS.

Чи готові до роботи - пристебніться і нехай почнеться зворотний відлік. BRABUS 900 Rocket Edition знаходиться в особливій лізі; він не тільки втілює дух сучасного суперкара, але і являє собою оптимальне поєднання неймовірної потужності і бездоганної якості. Космічний шатл, який виправдовує свою назву, і не тільки через його вражаючого зовнішнього вигляду. Під повністю вуглецевим капотом вражаючий 4,5-літровий двигун BRABUS 900 ROCKET V8 з двома турбінами в поєднанні зі спеціальними високопродуктивними турбокомпресорами розвиває потужність 662 кВт / 900 к.с. і, таким чином, забезпечує неймовірну потужність. Володіючи значно більшим робочим об'ємом і 1250 Нм безжального крутного моменту, який передається через дев'ятиступеневою автоматичну коробку передач, повнопривідний Суперспортивний позашляховик розганяється від 0 до 100 км / год всього за 3,7 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 280 км / ч.
Ви будете вражені крутним моментом гіганта, коли вас катапультує за горизонт. Нещодавно розроблена високопродуктивна вихлопна система

BRABUS з нержавіючої сталі з активно керованими заслінками і інтегрованим ROCKET Launch Ambience Light забезпечує правильну акустику і оптику і в той же час покращує передачу потужності за рахунок зниження протитиску вихлопних газів. Активне управління звуком дозволяє вибрати посадку на свій смак. Одним натисканням кнопки водій може перемикатися між надзвичайно надійним звуком V8 в спортивному режимі і легким пошепки в режимі «Повертаюся додому».

Ексклюзивний дизайн BRABUS 900 Rocket Edition доповнюють 24-дюймові високотехнологічні ковані диски BRABUS Monoblock «PLATINUM EDITION» Z, які завдяки використанню новітніх виробничих процесів забезпечують унікальний зовнішній вигляд і максимальну стабільність. Відповідно до характерним мовою дизайну Rocket, колеса оснащені дисками BRABUS ROCKET 900 Aero Discs для поліпшення аеродинаміки і особливо захоплюючого зовнішнього вигляду. У поєднанні з системою підвіски BRABUS RideControl, спеціально розробленої для цієї моделі, цей потужний позашляховик настільки ж маневрен, як і захоплює дух, відрізняється безмежним задоволення від водіння і божевільної рішучістю. Технологічні партнери BRABUS поставляють оптимальні високопродуктивні шини: Continental, Pirelli і Yokohama.
Світ належить хоробрим - на це вказує задній значок в червоній рамці; Спеціально для цієї нової моделі наші майстри по оббивці розробили індивідуальний, повністю ручної шедевр інтер'єру BRABUS, який поєднується як з його спортивним, потужним зовнішнім виглядом, так і з його безкомпромісними характеристиками. Витончений до найдрібніших деталей дизайн з чорної шкіри вражає своїм бездоганним якістю виготовлення, яке забезпечується точкової прострочкою в формі гребінця на сидіннях, декоративних елементах і нішах для ніг, які також оббиті шкірою вищої якості. Навпаки, акуратні кольорові декоративні шви. Ці та всі елементи управління розроблені відповідно до кольору кузова суперкара кольору Stealth Grey. BRABUS 900 ROCKET EDITION в кольорі «Signature Black» оброблений червоною ниткою. Всі 216 елементів салону від перемикачів до кришок динаміків і сопел, а також вся облицювання і ручки мають характерне анодирование «ROCKET RED», щоб ви відчували себе як вдома на своєму шляху через стратосферу.

Глянцеві герметизовані карбонові панелі в кабіні підкреслюють спортивний дизайн цієї спеціальної моделі, так само як і алюмінієві педалі і штифти дверних замків. Накладки на пороги з нержавіючої сталі з підсвічується логотипом BRABUS можуть змінювати колір аналогічно навколишнього освітлення. Ззаду два окремих сидіння з численними функціями комфорту, такими як мультиконтурні регулювання, пам'ять і вбудована вентиляція і обігрів сидіння, замінюють стандартні багатомісні сидіння і, таким чином, ідеально доповнюють відчуття космічного корабля від BRABUS 900 Rocket Edition. Звичайно, кожен покупець BRABUS 900 ROCKET EDITION може індивідуально налаштувати свій суперкар до найдрібніших деталей, що, звичайно ж, включає кольоровий дизайн кузова і інтер'єру.

BRABUS 900 ROCKET Edition на базі Mercedes-AMG G63
  • міський 17,1 л / 100 км,
  • заміський 12,9 л / 100 км,
  • в змішаному циклі: 14,4 л / 100 км.
  • Викиди CO2 в змішаному циклі: 330 г / км,
  • клас ефективності G.

Розробка та підтримка сайту "Сергей Ивасюк" Brabus
Зателефонуйте нам!
Личный кабинет
Вам буде доступний розділ інструкції.
Ваш логин
Ваш пароль
Працюємо для Вас з Пн-Пт 10:00 до 19:00 (Сб-Нд вихідний)
Питання щодо вирішення