BRABUS 900 ROCKET R "1 OF 25" - PORSCHE 911 TURBO S COUPÉ

Ласкаво просимо до найнезвичайнішої глави BRABUS Rocket Legacy на сьогоднішній день. Невпинне прагнення досконалості. Захоплююче відчуття чистої потужності, яке може запропонувати лише BRABUS Rocket. Вперше заснований на платформі Porsche 911 Turbo S Coupé, Rocket R є безпомилковим проявом індивідуальності. Це неперевершений досвід водіння, який випромінює захоплюючу високу продуктивність і нестримну шедевр елегантності в кожній деталі. Виробництво буде обмежено лише 25 автомобілями по всьому світу.

Наріжним каменем спортивного водіння в власному класі є передній бампер BRABUS, який узгоджується з видимим карбоновим спойлером BRABUS, яким можна керувати з кабіни, для ідеальної притискної сили на високих швидкостях. Крім того, їхні вуглецеві панелі направляють потік повітря саме в повітрозабірники радіатора та передніх гальм. Бампер BRABUS WIDESTAR ідеально вписується в дизайн і гармонує з розширеними крилами BRABUS з обох боків суперкара. Для виведення нагрітого повітря з виготовлених на замовлення кермових рубок, покритих кевларом, у них є спеціально розроблені повітрозабірники. Видимі вуглецеві панелі на бічних стінках спортивно заокруглюють клиновидну форму суперкара шириною 196,8 сантиметра та забезпечують двигун повітрям для дихання та охолодження через великі повітрозабірники.

BRABUS 900 Rocket R їздить на нових 22/21-дюймових колесах BRABUS Monoblock P. Виготовлений з використанням найновіших технологій кування та обробки, його унікальний п’ятиспицевий дизайн у поєднанні з типовими карбоновими аеродисками BRABUS Rocket надають усім чотирьом колесам безпомилковий гоночний стиль. Ця вражаюча комбінація легкої конструкції та міцності не тільки привертає увагу, але й ефективно використовує обертання, щоб направляти повітря, нагріте гальмами, з колісних арок. Спеціально розроблена підвіска BRABUS coilover із спеціально виготовленими пружинами BRABUS і повністю регульованими амортизаторами забезпечує оптимальну керованість і ідеально завершує зовнішній вигляд і динаміку суперкара наступного рівня з нижчим центром ваги. Особливо м’яка чорна шкіра, що характеризується унікальним стьобаним візерунком у дизайні BRABUS «Ellipse», покриває весь інтер’єр, від поверхонь сидінь до дверних панелей до ніші для ніг і елементів панелі приладів – і зливається воєдино за 1 секунду. Бездоганний стиль із чорною оббивкою з алькантари. Чорні шви та виточки, а також перфорація, розміщена з точністю до міліметра на центральних частинах сидінь, надають додаткові вражаючі деталі. Глянцеві карбонові елементи на центральній консолі, накладки на педалі BRABUS з анодованого алюмінію та панелі порогів BRABUS з карбону, включаючи логотип BRABUS зі світлодіодним підсвічуванням, який змінює колір відповідно до внутрішнього освітлення, доповнюють надзвичайно спортивний характер автомобіля. суперкар. Нарешті, велика кількість декоративних елементів, таких як вентиляційні панелі, решітки динаміків і всі перемикачі, були покриті елегантною глазур’ю BRABUS «Shadow Chrome».

BRABUS 900 Rocket R "1of 25" - на основі Porsche 911 Turbo S Coupé Витрата - змішаний: 12,3 л/100 км, викиди CO2: 278 г/км, клас енергоефективності G.

Переглянути зараз: