BRABUS 900 DEEP BLUE

Колірна гамма Deep Blue, вперше представлена ​​на узбережжі Майорки у 2022 році, втілює абсолютно нову форму шедевральної розкоші BRABUS. SHADOW 900 DEEP BLUE Superboat і ексклюзивний годинник PANERAI SUBMERSIBLE S BRABUS BLUE SHADOW EDITION стали першими зразками цієї справді унікальної дизайнерської серії, яка викликала фурор у всьому світі. Натхненний виразною глибокою блакиттю океану.

Подібно до моря, BRABUS 900 Deep Blue поєднує чисту красу з безкомпромісною динамікою. Це 1 Second Wow розкіш у найкращому вигляді. Ваша особиста заява Deep Blue. Його вражаючий вигляд повністю відповідає стилю BRABUS завдяки повній концепції екстер’єру «WIDESTAR» для покращення аеродинаміки.

Цей унікальний розкішний позашляховик розганяється з місця до 100 км/год лише за 3,7 секунди. Це забезпечується 4,5-літровим твін-турбодвигуном V8 BRABUS Rocket 900 із нещодавно розробленими турбокомпресорами, який видає однойменну потужність 662 кВт/900 к.с. З електронно обмеженою максимальною швидкістю 280 км/год, залежно від обладнання та шин, BRABUS 900 Deep Blue не залишає бажати кращого. Елегантний і надзвичайно спортивний вау-фактор Deep Blue підкреслюється 24-дюймовими кованими дисками BRABUS Monoblock Z «Platinum Edition». Сучасні виробничі процеси та ексклюзивне покриття «Signature Black» забезпечують безпомилковий вигляд і максимальну міцність. Шкіряний дизайн «сланцево-сірого кольору», вишуканий до найдрібніших деталей, вражає своєю бездоганною обробкою, яка була застосована до сидінь, декоративних елементів і килимків, які також оббиті найтоншою шкірою зі спеціальною BRABUS. алмазне стьобання та точна перфорація.

Готові зробити особисту заяву про Deep Blue? Незалежно від того, виберете ви один із цих вічних шедеврів чи всю Trifecta, ця унікальна композиція Deep Blue стане частиною вашої щоденної подорожі та супроводжуватиме вас, куди б вас не занесла пригода вашої мрії. Час об’єднати те, що належить разом!

Переглянути зараз: