← Назад
22 Июля 2021
177
Ідеальний всюдихід на кожен день, тепер ще більш спортивним! Видатні характеристики і розкіш в екстраординарному позашляховику-купе. Новий BRABUS 800, створений на базі Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC + Coupé, поєднує в собі простір і надійність сучасного позашляховика з керованістю і динамікою суперкара. BRABUS 800, оснащений 4,0-літровим бітурбірованним двигуном V8 потужністю 588 кВт / 800 к.с., повністю обладнаним пакетом зовнішнього дизайну з карбону, 23-дюймовими кованими колесами і спортивною вихлопною системою з регульованими заслінками для правильної акустики, є ідеальним вибором для будь-який рельєф і будь-який виклик!

Енергійний і потужний - характерна форма і зовнішній вигляд нового BRABUS 800 з карбону відразу ж вражають і в той же час забезпечують оптимальну аеродинаміку на дорозі. Передній спойлер BRABUS разом з передніми гратами BRABUS надають купе неповторний вигляд і зменшують підйомну силу на передній осі, що ще більше покращує стійкість на високих швидкостях. Ззаду вставка дифузора BRABUS ідеально гармонує з чотирма карбоновими вихлопними трубами BRABUS, а також сприяє оптимальному аеродинамічному балансу. Оптимізовані повітрозабірники з боків переднього бампера завершують спортивний вид. Повітрозабірники в решітці радіатора, а також світиться емблема BRABUS і червоні фірмові смуги створюють неповторний вигляд BRABUS.

Нове визначення спортивного позашляховика - Brabus 800 представляє найкраще з обох світів; Відповідний для будь-яких цілей, цей автомобіль є надійним супутником і максимально розкриває потенціал позашляховика-купе. Володіючи надзвичайно потужним 4,0-літровим бітурбірованним двигуном V8 із спеціальними високопродуктивними турбокомпресорами, це супер-купе розвиває потужність 588 кВт / 800 к.с. і, таким чином, забезпечує відмінну передачу потужності. Потужність в 1000 Нм передається через дев'ятиступеневою автоматичну коробку передач, яку можна перемикати автоматично або вручну, так що BRABUS 800 розганяється від 0 до 100 км / год всього за 3,4 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 280 км / ч. 4-трубна високопродуктивна вихлопна система BRABUS з нержавіючої сталі з регулюванням вихлопної заслінки забезпечує правильну акустику. Це пропонує активне управління звуком, яке можна перемикати між надійним звуком V8 в спортивному режимі або стриманим пошепки в режимі «Повернення додому» одним натисканням кнопки.

Спортивна маневреність - ексклюзивний дизайн BRABUS 800 підкреслюється недавно розробленими високотехнологічними 23-дюймовими кованими колесами BRABUS Monoblock «Black Platinum» Y, які завдяки своєму отличительному стилю в поєднанні з новітніми технологіями виробництва пропонують відмінне поєднання легкої конструкції і максимальної міцності. Завдяки модулю підвіски BRABUS цей повнопривідний силовий агрегат настільки ж маневрен, як і захоплює дух, і відрізняється видатної динамікою водіння і безмежним задоволення від водіння. Технологічні партнери BRABUS поставляють оптимальні високопродуктивні шини: Continental, Pirelli або Yokohama.
Розробка та підтримка сайту "Сергей Ивасюк" Brabus
Зателефонуйте нам!
Личный кабинет
Вам буде доступний розділ інструкції.
Ваш логин
Ваш пароль
Працюємо для Вас з Пн-Пт 10:00 до 19:00 (Сб-Нд вихідний)
Питання щодо вирішення