BRABUS 700 - НА ОСНОВІ ROLLS-ROYCE GHOST

BRABUS 700 – це найвищий рівень сучасної елегантності. Безпомилково відомий розкішний седан 1-Second-Wow, який завдяки своєму безкомпромісному фірмовому характеру забезпечує незабутній зовнішній вигляд у будь-якому місці. Вперше заснований на Rolls-Royce Ghost Series II, BRABUS 700 як ніколи раніше поєднує в собі захоплюючу продуктивність і непідвладний часу дизайн. Він майстер-клас. Екстравагантність сучасної витонченості та індивідуальна індивідуалізація – покликані дати нове визначення досконалості.

Дизайн нового рівня BRABUS 700 визначається нашою характерною концепцією екстер'єру у поєднанні з високоякісними аеродинамічними деталями. Навколо екстравагантного шасі стильні видимі карбонові елементи, такі як передній та задній спойлери BRABUS та задній дифузор BRABUS, надають класичному вигляду Rolls-Royce нового спортивного вигляду. Вони також зменшують підйомну силу на високих швидкостях, забезпечуючи бездоганну стійкість та максимальне задоволення від водіння. Непомітно розташовані значки BRABUS Masterpiece на D-стійках у поєднанні з ефектними лакованими декоративними елементами BRABUS "Shadow Chrome" перевизначають базовий хром і забезпечують безпомилкову увагу до деталей.

Унікальна потужність BRABUS 700 генерується 6,7-літровим бітурбованим двигуном V12, який розвиває однойменну потужність 514 кВт/700 к.с. та гарантує найкращі технічні характеристики та розвиток потужності. Це незрівнянне поєднання типової продуктивності BRABUS та безкомпромісної елегантності. Цей надзвичайно розкішний седан розганяється від 0 до 100 км/год лише за 4,6 секунди; Це забезпечується бітурбованим двигуном V12 об'ємом 6,7 л потужністю 514 кВт/700 л. Блискавична передача потужності 950 Нм відбувається через восьмиступінчасту автоматичну коробку передач. Завдяки обмеженій електронікою максимальної швидкості в 250 км/год кожна подорож на цьому висококласному автомобілі, що культивується, стає незабутнім, супроводжуваним неперевершеним комфортом і елегантністю на найвищому рівні. Елегантний та надзвичайно спортивний 1-секундний вау-характер BRABUS 700 підкреслюється 22-дюймовими кованими колесами BRABUS Monoblock M "Platinum Edition". Сучасні виробничі процеси та ексклюзивне оздоблення «Shadow Chrome» забезпечують неповторний зовнішній вигляд та максимальну міцність. Нове визначення спадщини. Наші спеціалісти з дизайну інтер'єру розробили індивідуальний інтер'єр ручної роботи BRABUS Masterpiece спеціально для цієї нової моделі, щоб він відповідав її безпомилковому зовнішньому вигляду BRABUS. Розкішний шкіряний дизайн White Heat, відточений до найдрібніших деталей, вражає своєю бездоганною якістю виконання зі спеціальним простроченням BRABUS Double Cube і точно нанесеною перфорацією по всьому інтер'єру, включаючи сидіння, елементи оздоблення та простір для ніг, які також обтягнуті кращою шкірою. В якості ще однієї данини поваги багато елементів інтер'єру цього спеціального випуску були прикрашені фірмовим візерунком «Спадщина», який віддає шану року нашого заснування і, отже, більш ніж чотирьом десятиліттям BRABUS з тисненням «77».

BRABUS 700 - Rolls Royce Ghost Extended Витрата - міський 27,7 л/100км | за містом 12,9 л/100 км | змішаний 15,7 л/100 км Викиди CO2 358 г/км

Переглянути зараз: